Следвайте Гласове в Русия атакува украинската столица Киев и още няколко

...
Следвайте Гласове в Русия атакува украинската столица Киев и още няколко
Коментари Харесай

Масирани руски атаки по критична инфраструктура в Киев, Одеса и още няколко града на Украйна

Следвайте " Гласове " в 
Русия нападна украинската столица Киев и още няколко града. В столицата се чуват детонации и пушек, оповестява Би Би Си. Две жилищни здания в региона на Печерск са измежду ударените, сподели кметът на столицата Виталий Кличко.

 

Какво е известно?
В следобедните часове съветските въоръжени сили още веднъж нанесоха серия от удари по цели в Украйна. Изстрелването е осъществено от самолети с огромен обхват на деяние на съветските военновъздушни сили и военни кораби. Както и в предходни случаи, нападенията провокираха проблеми с електричеството и водоснабдяването в украинските градове.

Въпреки неотдавнашните доставки на системи за противовъздушна защита западно произвеждане, украинските въоръжени сили още веднъж не съумяха да отхвърлен масиран съветски въздушен удар. До момента е известно, че са наранени следните градове:
Киев: повече от пет удара с крилати ракети. Една пететажна постройка е развалена, което може да е разследване от украинската противовъздушна защита. В града са почнали спирания на електрозахранването.
 

Житомир: два удара по критична инфраструктура, като по предварителни данни една от подстанциите преди този момент е била изумена от ракети на съветските въоръжени сили. Градът е без ток и вода.
Харков: спиране на електрозахранването след офанзиви, метрото е затворено. Местните управляващи оповестяват, че е ударена сериозна инфраструктура в област Чугуев, евентуално Змиевската Топлоелектрическа централа.
Лвов: поредност от детонации, спиране на електрозахранването и мобилните телефони. По предварителни данни една от задачите е била подстанция 330 kV.
Суми: детонации в региона и спиране на електрозахранването.
Одеса: удар с най-малко една ракета. Прекъсване на електрозахранването в част от региона.
 

Кировоград: два ракетни полета, развалена енергийна инфраструктура.
Волиния: ударена енергийна инфраструктура в района, предварителна - подстанция 330kV в Ковел.
Ривне: детонация, градът е отчасти изключен от електрическата мрежа.
Кривий Рих: най-малко две детонации след идването на самолетите.
Хмелницки: най-малко две детонации след самолетни полети.
Кременчук: ударено инфраструктурно оборудване.
Въпреки че в страната започнаха спирания на електрозахранването, токът не спрял на всички места, което значи, че обекти на нападението са  автотрансформаторите, а не общите контролни пунктове. Това понижава успеваемостта на въздействието върху енергийната инфраструктура на Украйна.
“Русия дава отговор на мощната тирада на Зеленски на Г-20 с нова ракетна офанзива. Някой съществено ли мисли, че Кремъл в действителност желае мир? Те желаят послушание. Но в последна сметка терористите постоянно губят ”, написа в “Туитър ” началникът на кабинета на президента на Украйна Андрий Ермак.
 
Източници: бТВ, Телеграм
 
 
 
 
15 Ное 2022222515 Ное 202236615 Ное 202245415 Ное 202222415 Ное 2022173315 Ное 2022975КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022158115 Ное 20222014 Ное 202289424 Sep 20222700
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР